Корабельный
портал korabley.net

Ви знаєте досвідчених юристів?

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Морской флот (гражданский) » Разное » Ви знаєте досвідчених юристів?
Ви знаєте досвідчених юристів?
PavelShinkovДата: Понедельник, 31.07.2023, 19:47 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Вітаю, народ, у мене є невелике підприємство в Англії, та аби відкрити банківський рахунок, треба впоратися з великими труднощами, тому шукаю професійного юриста на допомогу. Знаєте когось?

EfimApriyДата: Среда, 02.08.2023, 12:35 | Сообщение # 2
Добрий день, раджу вам звернутися до адвокатського об'єднання Lawrange. Точно не пам'ятаю, але мені здається, що вони надають подібні послуги, зокрема відкриття банківського рахунку в Англії https://lawrange.net/uk/services/vidkriti-rahunok-v-anglii/ . Проте точно можу сказати, що юристи компанії вирішуть ваше питання якісно та швидко. Компанія має багато переваг, зокрема багатий досвід, професійних працівників, оптимальні ціни, порівняно з іншими. Читайте доклажніше на сторінці юристів

ElliOrlovaДата: Пятница, 08.09.2023, 10:18 | Сообщение # 3
Мені зараз так само потрібна консультація юриста. Потрібно закривати Товариство з обмеженою відповідальністю....

MarkizZaДата: Суббота, 09.09.2023, 08:57 | Сообщение # 4
Цитата ElliOrlova ()
Мені зараз так само потрібна консультація юриста. Потрібно закривати Товариство з обмеженою відповідальністю....

Я впевнена що ви із підтримкою спеціалістів зможете це питання швиденько вирішити. Ліквідація ТОВ проходить по фіксованому алгоритму, який знають юристи, тому варто довіритись їм на усі сто відсотків. Це добре, що ви самостійно не зібрались все це робити, бо це важко, затратно по часу і не факт, що вдасться це все провести правильно відповідно до нашого українського законодавства.

Форум моряков » Морской флот (гражданский) » Разное » Ви знаєте досвідчених юристів?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: