Корабельный
портал korabley.net

Де купити кондиціонер у Львові?

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Морской флот (гражданский) » Разное » Де купити кондиціонер у Львові?
Де купити кондиціонер у Львові?
PeterДата: Суббота, 20.05.2023, 21:57 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Всім привіт! Потребую допомоги. Де у Львові можна придбати кондиціонер, щоб не за всі гроші світу та щоб працював довгий час, а не зломався після першого місяця. Чекаю ваших порад.

karasikДата: Суббота, 20.05.2023, 21:59 | Сообщение # 2
Цитата Peter ()
Всім привіт! Потребую допомоги. Де у Львові можна придбати кондиціонер, щоб не за всі гроші світу та щоб працював довгий час, а не зломався після першого місяця. Чекаю ваших порад.

Я так розумію у вас був негтивний досвід. Роскажіть. Я вважав, що в цей важкий час не до кондиціонерів. А ви мабуть оптиміст. І це не може не радувати.

PeterДата: Суббота, 20.05.2023, 22:00 | Сообщение # 3
Так, в прошлому році купили квартиру на останьому повесі. Спека була дуже страшна. А тут ще кондиціонер накрився. Майстер заломив таку ціну, що краще купити новий. І так, я оптиміст)

karasikДата: Суббота, 20.05.2023, 22:03 | Сообщение # 4
Цитата Peter ()
Так, в прошлому році купили квартиру на останьому повесі. Спека була дуже страшна. А тут ще кондиціонер накрився. Майстер заломив таку ціну, що краще купити новий. І так, я оптиміст)

Я раджу вам звернутися до магазину Алло, саме там ви можете придбати якісний кондиціонер https://allo.ua/ua/products/kondicionery/ у Львові. Наразі на них хороші знижки. Я, наприклад, дуже поважаю фірму Cooper&Hunter. В мене таких два кондиціонери дома, тількт на різну площину. Але ж вони служать мені як то кажуть вірою та правдою. Я раджу вам саме їх купувати. Але ж скільки людей, стільки і смаків.

КорабляцкаяДата: Среда, 14.06.2023, 17:25 | Сообщение # 5
Супер! Ці товари зараз дуже потрібні

vadaДата: Среда, 14.06.2023, 17:28 | Сообщение # 6
Побачила в магазині кондиціонер, але так дорого - просто сума нереальна. Вирішила пошукати в інтернеті, і знайшла його, ось Cooper&Hunter Prima Plus CH-S07XN8 https://ek.ua/ua/COOPER-HUNTER-PRIMA-PLUS-CH-S07XN8.htm можна купити від 11 275 до 28 640 грн! Це майже вполовину дешевше! Це вже зовсім інша справа, еге ж?

Форум моряков » Морской флот (гражданский) » Разное » Де купити кондиціонер у Львові?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: