karasik | Дата: Четверг, 18.05.2023, 17:56 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Привіт усім! У мене виникла проблема, і я шукаю поради щодо лікування. У мене хронічний біль у спині, який перешкоджає мені повноцінно жити й працювати. Я намагався застосовувати різні методи самолікування, але вони не привели до значного поліпшення. Можливо, хтось із вас зіткнувся з подібною ситуацією й може поділитися досвідом? Я б хотів дізнатися про можливі методи лікування та рекомендовані препарати. Заздалегідь дякую!
|
|
| |
Peter | Дата: Четверг, 18.05.2023, 18:00 | Сообщение # 2 |
| Треба звернути увагу на свій спосіб життя. Регулярна фізична активність, правильне положення тіла при сидінні і підйомі важких речей, контроль за вагою та здоровим харчуванням можуть сприяти поліпшенню стану спини. Також можна спробувати альтернативні методи, такі як акупунктура або йога.
|
|
| |
karasik | Дата: Четверг, 18.05.2023, 18:07 | Сообщение # 3 |
| Це все я вже пробував. Ну, може, окрім йоги. Та нічого особливо мені не допомого. Хотілося би знати, які є дієві медичні препарати, які допоможуть позбутися болю у спині та покращити якість життя.
|
|
| |
Peter | Дата: Четверг, 18.05.2023, 18:14 | Сообщение # 4 |
| Хронічний біль у спині може бути викликаний різними причинами, такими як остеохондроз, міжхребцева грижа або м'язове напруження. Важливо звернутися до лікаря, щоб отримати точний діагноз та рекомендації щодо лікування. Для зняття болю можуть застосовуватися нестероїдні протизапальні препарати, фізіотерапія, масаж, вправи для зміцнення спини та інші методи. Мені, наприклад, добре допомагає старий добрий Диклофенак. У аптеці Рецептика у Дніпрі https://receptika.ua/ua/dnepr його можна придбати у вигляді таблеток або мазі. Кожен випадок є індивідуальним, тому рекомендується отримати консультацію спеціаліста.
|
|
| |
loginzik | Дата: Четверг, 29.06.2023, 23:48 | Сообщение # 5 |
| В таких случаях аптека Здравица становится незаменимым помощником и надежным партнером на пути к укреплению и здоровья. Если болит спина-это не значит, что болит именно она, могут быть ещё и почки. Я вот тут недавно купил лекарства для почек https://zdravica.ua/ru/liki-dlja-nirok они играют важную роль в организме, фильтруя отходы и токсины, регулируя уровень жидкости и электролитов, а также поддерживая нормальное кровяное давление, потому нужно следить за их здоровьем. Здесь вам помогут разобраться в дозировках и дадут консультацию.
|
|
| |