Корабельный
портал korabley.net

Порадьте магазин з технікою

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Морской флот (гражданский) » Разное » Порадьте магазин з технікою
Порадьте магазин з технікою
karasikДата: Понедельник, 26.12.2022, 02:33 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Всім привіт! Хочу купити собі з техніки ноутбук та смартфон, але поки не визначився з магазином, де буду купувати. Порадьте мені хороший інтернет-магазин з технікою, де великий асортимент, і ціни не кусаються.

PeterДата: Понедельник, 26.12.2022, 02:36 | Сообщение # 2
Привіт! Я нещодавно собі для віддаленої роботи купував новий ноутбук, досить по вигідній ціні. Можу тобі підказати магазин де купував ноутбук, там дуже великий вибір якісної техніки, і ціни, як на мене, хороші.

karasikДата: Понедельник, 26.12.2022, 02:38 | Сообщение # 3
Привіт! От якраз такий магазин мені підходить, ноутбук точно там знайду. Підкажи, будь ласка, який саме ноутбук ти собі купувала, та в якому інтернет-магазині? Може і я там собі щось підберу.

PeterДата: Понедельник, 26.12.2022, 02:47 | Сообщение # 4
Звичайно підбереш, в магазині є з чого обирати. Я собі купив ноутбук Lenovo V14 14FHD AG/Intel i5-1135G7/8/512F/int/DOS/Black, в надійному інтернет-магазині https://ringoo.ua/ де великий вибір якісної техніки на всі випадки життя, по хорошим цінам.

Ноутбук Lenovo V14 (2nd Gen, 14) створений на базі новітніх технологій, тому ви зможете ефективно працювати та запускати найресурсноємніші програми. Завдяки підтримці до 16 ГБ оперативної пам'яті та системі зберігання, що включає твердотілий накопичувач M.2 PCIe місткістю до 512 ГБ і жорсткий диск місткістю 2 ТБ.

Форум моряков » Морской флот (гражданский) » Разное » Порадьте магазин з технікою
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: