karasik | Дата: Воскресенье, 19.03.2023, 02:46 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Привіт всім! У мене в сім'ї трапилося лихо, помер дідусь, і ми з мамою вирішили, що його кремуватимемо. Порадьте ритуальну службу, що займається кремацією, і не дуже дорого бере за цю послугу.
|
|
| |
Peter | Дата: Воскресенье, 19.03.2023, 02:47 | Сообщение # 2 |
| Співчуваю вашій втраті! Кремацію все частіше обирають люди замість класичного поховання. Знаю я одну ритуальну службу з гарною репутацією, яка вже багато років займається організацією похорону та кремацією в тому числі.
|
|
| |
karasik | Дата: Воскресенье, 19.03.2023, 02:48 | Сообщение # 3 |
| Було б непогано, якби ти залишив посилання на сайт ритуальної служби, а ми з рідними ознайомилися з їхніми послугами та цінами, щоб зрозуміти чи підходить нам дана служба, чи ні. Заздалегідь вдячний!
|
|
| |
Peter | Дата: Воскресенье, 19.03.2023, 02:55 | Сообщение # 4 |
| Рекомендую тобі звернеться до ритуальної служби "ПП Прядко" https://www.prjadko.kiev.ua/ua/ritualni-poslugi/krematsiya.html для проведення кремації в Києві. Ця ритуальна служба має дуже хорошу репутацію, і крім кремації здійснює повний спектр послуг з організації похорону. Загальна сума, яку доведеться заплатити за повну організацію кремації у Києві з усіма ритуальними послугами, становитиме 10 тис. грн.
Більш детальну інформацію ти можеш отримати, проконсультувавшись із фахівцями.
|
|
| |