Корабельный
портал korabley.net

Як лікувати радикуліт?

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Хобби » Другое » Як лікувати радикуліт?
Як лікувати радикуліт?
PeterДата: Вторник, 25.10.2022, 01:17 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Мабуть, щось не те я підняв. Важке щось. Не знаю. Але сьогодні не можу нормально ані зігнутися, ані розігнутися. Спина болить. Мабуть, радикуліт. Скажіть, що робити? Можна без лікаря якось обійтися?

karasikДата: Вторник, 25.10.2022, 01:26 | Сообщение # 2
Радикуліт лікує невропатолог. Вам до нього йти треба. До речі може й це не радикуліт. При радикуліті не тільки спина болить, а ще може біль віддавати у праву чи ліку ногу. Як у вас спина болить?

PeterДата: Вторник, 25.10.2022, 01:30 | Сообщение # 3
Ось у мене й болить так спина, як оце ви розказуєте. При певній позі чи русі біль віддає у праву ногу. Коли лежу, то все нормально. Встати - проблема. Про те, щоб нахилитися, я взагалі мовчу.

karasikДата: Вторник, 25.10.2022, 01:39 | Сообщение # 4
Ну, якщо ви категорично не хочете йти до лікаря, то можу вам порадити старі добрі таблетки Диклофенак https://apteka-ds.com.ua/product....0002380 Ось вони точно допоможуть. Перевірено. А можна ще й мазь Диклофенак - спину мазати, та таблетки Диклофенак.
Як приймати - можете почитати на сайті. Але більше, ніж там написано, не варто їх пити. Бо вони досить сильні.
До речі, хочу сказати, що вони й недорогі. Ось така пачка тридцать таблеток коштує тридцать гривень.

Форум моряков » Хобби » Другое » Як лікувати радикуліт?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: