Корабельный
портал korabley.net

Порадьте хороший зоомагазин?

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Разговоры моряков » Порадьте хороший зоомагазин?
Порадьте хороший зоомагазин?
karasikДата: Четверг, 19.01.2023, 17:25 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Доброго вечора вам любі друзі. Я через декілька тижнів хочу провідати свою полимінницю. У неї вдома є два кота и хом'як. Вона попросила мене купити для них корма, ласощів, вітамінів. Порекомендуйте мені надійний зоомагазин, щоб був великий вибір товару?

PeterДата: Четверг, 19.01.2023, 17:26 | Сообщение # 2
Привіт вам. У мого племінника вдома теж цілий зоопарк. Час від часу він просить мене теж для них дещо купити. Добре, що я знаю один надійний зоомагазин, де завжди в наявності є якісний товар та корма

karasikДата: Четверг, 19.01.2023, 17:27 | Сообщение # 3
Я чесно кажучи, вже навіть не знаю де мені шукати. Обійшла декілька магазинів поруч з домом - результату ніякого. В інтернеті знайшла декілька сайтів з зоотоварами - але довіри вони не визивають. Скажіть, будь-ласка, де ви купуєте?

PeterДата: Четверг, 19.01.2023, 17:29 | Сообщение # 4
Я завжди звертаюсь до зоомагазину MasterZoo і вам раджу. Цей інтернет-магазин мені близько року тому підказав мій знайомий по роботі. З тих пір я товари для тварин купую тільки тут. В наявності завжди великий ассортимент різноманітних товарів для тварин на різний смак та колір, як то кажуть. Все якісне, немає ніяких підробок. Саме головне те, що ціни тут завжди доступні. Ви зможете купите все необхідне для тварин вашої похресниці. Весь вибір зоотоварів https://masterzoo.ua/ua/ ви можете знайти на сайті магазину. Я запевняю, що вам сподобається. Доставка новою поштою та оплата при отриманні. Хороших вам покупок.

byrchaevДата: Среда, 26.07.2023, 11:49 | Сообщение # 5
А я нашел замечательную ветаптеку, и тоже хочу поделится — https://vetsobakasmith.store
Особенно будет кстати если у вас есть хозяйство.

Форум моряков » Кают-компания » Разговоры моряков » Порадьте хороший зоомагазин?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: