Корабельный
портал korabley.net

Потрібно купити планшет для роботи!

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Разговоры моряков » Потрібно купити планшет для роботи!
Потрібно купити планшет для роботи!
PeterДата: Среда, 28.12.2022, 16:40 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Хороший і надійний планшет для роботи і для розваг на кожен день, можете підказати який би вибрати собі і дітям, що б всі задоволені були? Їх зараз величезна кількість потрібно як то вибрати.

karasikДата: Среда, 28.12.2022, 16:41 | Сообщение # 2
Можна вибрати хороший планшет і недорого, тільки може характеристики не всіх влаштують, але планшет це не комп'ютер, він більше створений для перегляду фільму або посидіти в Інтернеті.

PeterДата: Среда, 28.12.2022, 16:42 | Сообщение # 3
Згоден з вами, мені здається гарні і простий планшет найбільше підходить для простих мобільним ігор, перегляду контенту в Інтернеті, і обраним функцій по видзвонам.

karasikДата: Среда, 28.12.2022, 16:43 | Сообщение # 4
Цитата Peter ()
Згоден з вами, мені здається гарні і простий планшет найбільше підходить для простих мобільним ігор, перегляду контенту в Інтернеті, і обраним функцій по видзвонам.

Якщо ви ще не визначилися, раджу вам подумати що ви будете на ньому робити, з це вже самі можете визначити параметри які найбільше підходять під ваші вимоги.
Собі купував у планшет сучасний https://zhuk.ua/planshety/ вам сподобається такий в магазині жжук, надійні варіанти у них.
Все надіне по товару, думаю вам сподобається коли ви зайдете на їх сайт і підберете собі варіант. Якщо самі не розбираєтеся, то можете попросити додаткові настройки які вас із задоволенням встановлять.

Форум моряков » Кают-компания » Разговоры моряков » Потрібно купити планшет для роботи!
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: