Корабельный
портал korabley.net

Потрібно купити телевізор у Дніпрі

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Технический раздел » Общий технический форум » Потрібно купити телевізор у Дніпрі
Потрібно купити телевізор у Дніпрі
karasikДата: Четверг, 23.02.2023, 21:08 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Хочу взяти собі великий телевізор для будинку, бажано щоб на стіну повісити, вже й місце під нього приготував. Залишилося тільки вибрати, який і де купити, щоб ціна нормальна була.

PeterДата: Четверг, 23.02.2023, 21:14 | Сообщение # 2
Я теж люблю великі телевізори, що висять на стінах. Вони так і місця менше займають, доповнюють кімнату, та в інтер'єрі добре виглядають. А купити такий телевізор можна у магазині з побутовою технікою.

karasikДата: Четверг, 23.02.2023, 21:15 | Сообщение # 3
Згоден, тому хочу собі взяти телевізор додому. А в якому магазині порадите подивитися асортимент і де вибрати хороший телевізор. Ще б пак по бренду порадили. Не знаюся на них зовсім.

PeterДата: Четверг, 23.02.2023, 21:21 | Сообщение # 4
Можу вам рекомендувати інтернет-магазин "Алло", де є великий вибір різної техніки, як великої, так і дрібної.
Я саме тут для дому купував собі техніку, у тому числі й вибрав у каталозі телевізор у Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/televizory/ тут вот.
ТБ є різні, в тому числі і по брендах. Рекомендую брати більш відомі, в якості їх можна не сумніватися і ремонти роблять швидко. Але й інші бренди не менш заслуговують на увагу.
Я вибрав собі середній розмір, з кріпленням на стіну відразу. Вже дивлюся на ньому фільми, графіка, кольори, масштаби – вражають.

Форум моряков » Технический раздел » Общий технический форум » Потрібно купити телевізор у Дніпрі
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: