Корабельный
портал korabley.net

Який ноутбук купити у 2023 році?

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Морской флот (гражданский) » Оффшор и вспомогательный флот » Який ноутбук купити у 2023 році?
Який ноутбук купити у 2023 році?
momserДата: Пятница, 06.01.2023, 17:18 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Всім привіт. Хочу оновити свої гаджети цього року на свій день народження і в мене є місяць щоб вибрати те що мені подобається. Починаю з ноутбука. Яку модель для покупки зараз ви б порадили? Чекаю на ваші відповіді в коментарях

bettyvillДата: Суббота, 07.01.2023, 02:58 | Сообщение # 2
Раджу до покупки модель ACER Swift 3 SF314-43 . Купувала на цьому сайті https://www.moyo.ua/noutbuk....81.html і можу трохи розповісти про нього. Він легкий, тобто зручно носити. Довго тримає батарею - при середньому завантаженні на робочий день вистачить. Гарний - і вдома добре виглядає, і на презентацію з колегами можна. Підтримує зарядку від type-c, що за наявності потужної зарядки на 65w дає змогу мати одну і для ноутбука, і для телефона.

nadiafishДата: Суббота, 07.01.2023, 05:00 | Сообщение # 3
Відмінний ноутбук до покупки. Спасибі велике за рекомендацію. Користуватися таким ноутбуком було б одне задоволення.

Форум моряков » Морской флот (гражданский) » Оффшор и вспомогательный флот » Який ноутбук купити у 2023 році?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: