Ella | Дата: Вторник, 30.11.2021, 22:32 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Подобным знаниями располагает далеко не любой репетитор, так что даже не знаю, как все это изучать. Самостоятельно очень сложно и прогресса не видно. Сейчас программисту нужно очень хорошо знать английский...
|
|
| |
Корабляцкая | Дата: Суббота, 30.04.2022, 09:03 | Сообщение # 2 |
| Ми самі почали вивчати англійську - зараз багато безкоштовних курсів та онлайн-тренажерів з'явилося
|
|
| |
vada | Дата: Суббота, 30.04.2022, 09:56 | Сообщение # 3 |
| Доброго дня! Мою зараз декілька студентів, з якими вивчаю англійську мову. Замовили підручники з курсу head way https://www.britishbook.ua/ua/series/new-headway-fifth-edition/ Це наразі найбільш цікавий та зручний навчальний матеріал для всіх, хто прагне вивчити з нуля англійську мову, або вдосконалити її. Якщо захочете вивчити іноземну мову, спробуйте самотужки це зробити з цим посібником.
|
|
| |
misterbig | Дата: Суббота, 30.04.2022, 23:00 | Сообщение # 4 |
| А без английского вот вообще никак!
|
|
| |
Margo | Дата: Среда, 04.01.2023, 20:47 | Сообщение # 5 |
| Я також курси англійської мови шукаю. Буду вдячна порадам.
|
|
| |
Santana | Дата: Среда, 04.01.2023, 22:04 | Сообщение # 6 |
| Є чудові курси англійської мови . Вони проходять онлайн. Формат зручний. Таке навчання дійсно дає бажані результати. Тому раджу уважно вивчити пропозицію і скористатися нею.
|
|
| |
Indianna | Дата: Среда, 22.03.2023, 00:36 | Сообщение # 7 |
| Выучить язык может каждый, было бы желание. Сейчас для этого есть все возможности. И изучать можно любой язык. Вот оставлю вам еще тут контакты издательства metodika.ua, где можно будет приобрести необходимые учебники. В каталоге есть учебники даже для самообучения.
|
|
| |