Корабельный
портал korabley.net

Що таке CRM?

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Що таке CRM?
Що таке CRM?
MonikLosДата: Воскресенье, 28.11.2021, 00:37 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Що таке ЦРМ, як його використовувати у маленькому бізнесі, чим він допомагає автоматизувати бізнес? Скільки таке коштує, чи це окрема програма? У мене насправді багато питань, я ось чекаю відповідей, сподіваюся що, хтось точно розбирається)

PeterДата: Воскресенье, 28.11.2021, 02:26 | Сообщение # 2
Допомагає автоматизувати це точно, але мені особисто здається, що є системи і краще! Не можу точно сказати що ЦРМ робить, але відгуки пишуть абсолютно різні, хтось скаржиться що незручно, також боюся, що в принципі вона може заглючити.

MonikLosДата: Воскресенье, 28.11.2021, 11:25 | Сообщение # 3
Дивно! Тому що в мене, наприклад, все навпаки, бачу тільки хороші відгуки і нічого поганого, на них якраз і подумав, що потрібно запитати у вас, дорогі форумчани, сподіваюся, що ви допоможете мені з цим питанням остаточно.

karasikДата: Воскресенье, 28.11.2021, 12:00 | Сообщение # 4
Цитата MonikLos ()
Що таке ЦРМ, як його використовувати у маленькому бізнесі, чим він допомагає автоматизувати бізнес? Скільки таке коштує, чи це окрема програма? У мене насправді багато питань, я ось чекаю відповідей, сподіваюся що, хтось точно розбирається)

Зрозуміло, всі пишуть різні відгуки, ще немає жодного товару чи системи, де чисто позитивні відгуки, тому навіть на це дивитися не потрібно!

Краще просто перевіряйте CRM для малого бізнесу https://www.bitrix24.ua/articles/crm_small_business.php дана система зможе дозволити вам повністю автоматизувати бізнес процеси, ви зможете повністю стежити за своїми працівниками, робити їм графік роботи, також ви зможете цим повністю налагодити роботу і у вас не буде зайвих проблем, з цього приводу.

vadaДата: Пятница, 24.03.2023, 14:00 | Сообщение # 5
Так вроде такими вопросами должны заниматься вот именно специалисты или нет?

linalinaДата: Пятница, 24.03.2023, 14:09 | Сообщение # 6
Ну вот и наше время пришло и теперь меня начала интересовать интеграция с срм https://crmsolutions.ua/ Просто смотрю, что все сразу охватить нет уже сил, да и чем больше бизнес, тем сделать это сложнее. Ну а нанимать лишних сотрудников в штат для этого тоже будет не совсем правильно, вот поэтому и пришла вот такая идея и я очень верю в то, что теперь все получиться.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Що таке CRM?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: