Корабельный
портал korabley.net

Порадьте квартиру в новобудові Києва

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Порадьте квартиру в новобудові Києва
Порадьте квартиру в новобудові Києва
karasikДата: Воскресенье, 31.10.2021, 19:30 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Дуже хочу переїхати в нову квартиру до кінця цього року, я маю бюджет на покупку, хочу одразу переїхати і зробити свій ремонт, оскільки стара квартира вже взагалі дуже погана і її навіть продавати не хочеться.

MonikLosДата: Воскресенье, 31.10.2021, 19:30 | Сообщение # 2
Як ви стару квартиру до такого стану довели? Зрозуміло, кожен хоче жити в хорошій квартирі, особливо в новій, але стару ж можна було не псувати, могли б просто потім продати вигідно.

karasikДата: Воскресенье, 31.10.2021, 19:30 | Сообщение # 3
Справа в тому, що зараз моя стара квартира мабуть вже готується до зносу, сама будівля була зіпсована різними магазинами на першому поверсі і через це конструкція порушилася, ясна річ пішли тріщини і все остольне.

PeterДата: Воскресенье, 31.10.2021, 19:31 | Сообщение # 4
Цитата karasik ()
Дуже хочу переїхати в нову квартиру до кінця цього року, я маю бюджет на покупку, хочу одразу переїхати і зробити свій ремонт, оскільки стара квартира вже взагалі дуже погана і її навіть продавати не хочеться.

Це саме більше дратує! Якісь нові підприємці знаходяться і будують свої магазини в будинки, а потім страждають звичайні люди, а що влада хоче зробити? Нічого, тільки більше грошей заробити, ясна річ вони дадуть доступ за гроші побудувати свій магазин.

Раджу вам переглянути квартири в новобудовах Києва https://cosmopolitanpushkinpark.com.ua зараз є дуже багато різних хороших квартир у нових житлових комплексах, я ось особисто збираю на одразу хороший варіант, мені трохи не вистачає на трикімнатну квартиру по акції, там вона коштує начебто, що щось близько трьох мільйонів гривень.

Morya4okДата: Среда, 17.11.2021, 19:01 | Сообщение # 5
Усім привіт... Пораджу звернути Вашу увагу на таку компанію,як Auroom// https://auroom.ua/ Квартири з продуманим плануванням, великими енергоефективними вікнами, індивідуальним опаленням, просторими під'їздами. Є підземний паркінг, дитячий майданчик.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Порадьте квартиру в новобудові Києва
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: