Корабельный
портал korabley.net

Аналіз робочого часу працівників.

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Аналіз робочого часу працівників.
Аналіз робочого часу працівників.
SitiДата: Понедельник, 30.08.2021, 21:15 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Є власна фірма невеличка і є співробітники, які в мене зовсім немає часу контролювати, тим більше що я в офісі доволі часто відсутній. Підкажіть будь ласка якийсь адекватні методи контролю їх робочого часу.

PeterДата: Понедельник, 30.08.2021, 21:23 | Сообщение # 2
Цитата Siti ()
Є власна фірма невеличка і є співробітники, які в мене зовсім немає часу контролювати, тим більше що я в офісі доволі часто відсутній. Підкажіть будь ласка якийсь адекватні методи контролю їх робочого часу

Це проблема всіх власників бізнесу, або керівників, коли в них стає доволі багато персоналу. Методів доволі багато, але тут треба дивитись на специфіку роботи компанії.

SitiДата: Понедельник, 30.08.2021, 21:37 | Сообщение # 3
Цитата Peter ()
Це проблема всіх власників бізнесу, або керівників, коли в них стає доволі багато персоналу. Методів доволі багато, але тут треба дивитись на специфіку роботи компані

Та немає якихось особливих особливостей. Звичайна компанія яка займається продажами, все просто. Тому давайте для такого типу компанії поради)

karasikДата: Понедельник, 30.08.2021, 21:57 | Сообщение # 4
Цитата Siti ()
Є власна фірма невеличка і є співробітники, які в мене зовсім немає часу контролювати, тим більше що я в офісі доволі часто відсутній. Підкажіть будь ласка якийсь адекватні методи контролю їх робочого часу.

Ось чудово що ви одразу згадали про адекватні методи, тому що в цьому плані не варто перегинати палицю. Контроль має бути м'який і ледь помітний, що б це не дуже тиснуло на співробітників.
В нас система така: є задачі на співробітників, вони вказують коли починають ці задачі робити і коли закінчують. В результаті співробітники тримають в себе в тонусі, а ми бачимо як вони витрачають свій час.
Для контролю робочого часу ми використовуємо CRM Бітрікс24 https://www.bitrix24.ua/articles/time_control.php Все доволі ефективно в цій галузі реалізовано.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Аналіз робочого часу працівників.
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: