Корабельный
портал korabley.net

Питання по квітам у Львові

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Питання по квітам у Львові
Питання по квітам у Львові
PeterДата: Понедельник, 23.08.2021, 15:46 | Сообщение # 1
Статус: Offline
А підкажіть будь ласка з приводу квітів у Львові. Як їх зараз купити, щоб вони не померли через пару днів. Бо пару разів купував, а потім було соромно перед дівчиною, бо вони швидко помирали.

SitiДата: Понедельник, 23.08.2021, 15:56 | Сообщение # 2
Цитата Peter ()
А підкажіть будь ласка з приводу квітів у Львові. Як їх зараз купити, щоб вони не померли через пару днів. Бо пару разів купував, а потім було соромно перед дівчиною, бо вони швидко помирали.

Та це у всіх чоловік такі проблеми, як на мене. Мій теж мені щось купує, а воно швидко вмирає. Треба для вас курси проводить з вибору квітів, мабуть варто....зароблю багато грошей)

PeterДата: Понедельник, 23.08.2021, 16:27 | Сообщение # 3
Цитата Siti ()
Та це у всіх чоловік такі проблеми, як на мене. Мій теж мені щось купує, а воно швидко вмирає. Треба для вас курси проводить з вибору квітів, мабуть варто....зароблю багато грошей)

Та то у вас багато всяких вимого до цих квітів) Заходиш в квітковий магазин і вже переживаєш, що купиш щось не те і воно пропаде швидко. Так що давайте без жартів

karasikДата: Понедельник, 23.08.2021, 18:12 | Сообщение # 4
Цитата Peter ()

В цьому питанні є доволі багато нюансів, про які можна так і одразу і не здогадатись. По перше все залежить від квітів які ви купуєте, бо квіти бувають різними по витривалості. Наприклад якщо це лілії, то вони надзвичайно примхливі, тому можуть померти одразу дома, а якщо це якийсь хризантеми то вони у вас будуть дуже довго стояти. Хоча якщо ви дарували троянди, то в теорії вони мають довго стояти.
Також багато залежить від того як за квітами доглядають, бо треба міняти воду і слідкувати щоб вони на сонці не стояли, в кожних квіток свої нюанси. А взагалі треба купувати квіти в пристойних квіткових магазин, де умові зберігання гарні і продажі на рівні, тому квіти особливо не затримуються)
Ось у Львові є хороший квітковий магазин https://kvitna.ua/ Там багато чого можна купити і саме головне що квіти привозять в дуже гарному стані і стоять вони вдома більше ніж пару днів. Сам там купував не один раз, дуже задоволений.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Питання по квітам у Львові
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: