Корабельный
портал korabley.net

Як вибрати фен-щітку?

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Як вибрати фен-щітку?
Як вибрати фен-щітку?
karasikДата: Суббота, 11.11.2023, 21:50 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Привіт усім! Потрібна порада щодо вибору фена-щітки. Збираюся придбати такий сучасний девайс сестрі на подарунок, але абсолютно не розумію, як вибрати правильну модель.
Яка є різниця між різними брендами та моделями? Як обрати ту, що ідеально підійде для довгого волосся?

PeterДата: Суббота, 11.11.2023, 22:09 | Сообщение # 2
Привіт! Раджу звернутися до брендів, які вже відомі своєю якістю. Обери фен-щітку з керамічним покриттям і регульованою температурою. Такий вибір дозволить дбати про волосся не перегріваючи їх. Переглянь відгуки покупців та обери модель, яка найбільше підходить для типу волосся твоєї сестри.

karasikДата: Суббота, 11.11.2023, 22:09 | Сообщение # 3
Дякую за пораду! Але що означає керамічне покриття? І як правильно регулювати температуру? Можливо, є якісь конкретні моделі, які ви мені порекомендуєте?

PeterДата: Суббота, 11.11.2023, 22:27 | Сообщение # 4
Вважаю, що краще за все купувати таку фен-щітку в інтернеті, це може бути магазин Алло ось каталог https://allo.ua/ua/fen-schetki/ подивиться який файний вибір різних брендів та моделей.Якщо твоя сестра використовує фен-щітку для створення об'єму, рекомендую звернути увагу на Rowenta CF 9540. Вона має два різних температурних режиму, іонізація, різні насадки та захищає волосся від перегріву.
Але якщо така фен-щітка не сподобається, в каталозі магазину є безліч різних моделей, можна вибрати потрібний варіант як за ціною, так і за функціоналом. Треба уважно вибирати, щоб подарунок сподобався.

NikitukДата: Среда, 29.11.2023, 11:15 | Сообщение # 5
А что по цене?

MaXДата: Среда, 29.11.2023, 11:20 | Сообщение # 6
Я покупал жене фен щетку у официального реселлера babyliss pro https://www.babylisspro.com.ua/ . У них скажу я вам очень даже доступные цены от 800 грн. Я выбрал фен щетку немного подороже. Она идет с 2 сменными щётками диаметром 40 и 50 мм и с 2 режимами температуры воздушного потока. Качество хорошее. Есть гарантия. Ну и главное жене нравится и она ею пользуется.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Як вибрати фен-щітку?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: