Корабельный
портал korabley.net

Антимюллеров гормон (АМГ) - що він робить у організмі?

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Антимюллеров гормон (АМГ) - що він робить у організмі?
Антимюллеров гормон (АМГ) - що він робить у організмі?
PeterДата: Четверг, 28.09.2023, 20:19 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Доброго дня. Моїй дружині будуть робити тест на антимюллерів гормон. Я нещодавно дізнався про антимюллерів гормон (АМГ). Тому мене цікавить, для чого потрібен цей гормон у організмі?

karasikДата: Четверг, 28.09.2023, 20:23 | Сообщение # 2
Так, для визначення рівня АМГ проводять спеціальний аналіз крові. Цей тест називається аналізом АМГ. Він може бути корисним для встановлення резерву яйцеклітин у жінок та в оцінці функції тестів у чоловіків. Високий або низький рівень АМГ може надавати важливу інформацію про репродуктивне здоров'я.

PeterДата: Четверг, 28.09.2023, 20:27 | Сообщение # 3
Дякую за відповідь. А ви можете порадити, де гарно роблять цей аналіз. Нам це дуже важливо. У нас с дружиною є проблеми із зачаттям. І, як я розумію, цей тест допоможе нам виявити причину проблеми.

karasikДата: Четверг, 28.09.2023, 20:35 | Сообщение # 4
Антимюллеров гормон (АМГ) - це дійсно важливий гормон, який виробляється в яєчниках у жінок та у тестикулах у чоловіків. Він має кілька функцій, включаючи регулювання росту та розвитку фолікулів у яєчниках. Також, АМГ використовується як показник резерву яйцеклітин, що важливо в гінекології та репродуктивній медицині.
Аналіз крові на АМГ можна зробити у искусственно повысить медичному центр "Мати та дитина" https://mdclinics.com.ua/ua/ Там є сучасна лабораторія дуже гарні лікарі.
Високий або низький рівень АМГ може надавати важливу інформацію про репродуктивне здоров'я. Якщо він низький, його можна штучно підвищити.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Антимюллеров гормон (АМГ) - що він робить у організмі?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: