Корабельный
портал korabley.net

Як створити електронний ключ?

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Як створити електронний ключ?
Як створити електронний ключ?
PeterДата: Суббота, 23.09.2023, 18:13 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Привіт, усім! Мене цікавить, як самостійно створити електронний ключ для захисту даних. Я чув про різні методи, але не можу зрозуміти, який саме підходить для моїх потреб. Можливо, хтось може надати пораду чи рекомендацію? Дякую!

karasikДата: Суббота, 23.09.2023, 18:25 | Сообщение # 2
Привіт! Щоб створити електронний ключ, вам слід використовувати криптографічні алгоритми. Рекомендую ознайомитися зі стандартами RSA або ECC. Якщо вам потрібен додатковий захист, можливо, варто розглянути двофакторну аутентифікацію.

PeterДата: Суббота, 23.09.2023, 18:29 | Сообщение # 3
Цитата karasik ()
Привіт! Щоб створити електронний ключ, вам слід використовувати криптографічні алгоритми. Рекомендую ознайомитися зі стандартами RSA або ECC. Якщо вам потрібен додатковий захист, можливо, варто розглянути двофакторну аутентифікацію.

Дякую за відповідь! Але чи можливо отримати більше конкретних порад щодо програм та інструментів для створення електронних ключів? Я чув, що є різні платформи та сервіси. Які з них надійні та прості у використанні?

karasikДата: Суббота, 23.09.2023, 18:38 | Сообщение # 4
Звісно! Бо такі сервіси зазвичай надають надійний і простий спосіб створення електронних ключів для підпису документів та зберігання конфіденційної інформації. Як створити електронний ключ можна дізнатись, наприклад, на сайті https://depositsign.com . Наш керівник користується даним сервісом, дуже задоволений ним. Ви можете знайти більше інформації про їх сервіс на їхньому веб-сайті. Сподіваюсь, така інформація вам допоможе.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Як створити електронний ключ?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: