Корабельный
портал korabley.net

Допоможіть знайти отруту для щурів, де подивитися?

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Допоможіть знайти отруту для щурів, де подивитися?
Допоможіть знайти отруту для щурів, де подивитися?
TeddiДата: Пятница, 15.09.2023, 16:42 | Сообщение # 1
Статус: Offline
У мене тут на дачі серйозна біда - щури просто заштормилися. Мало не сусідів зжерли. Тож вирішив піти шляхом, який, як мені здається, останній - шукати отруту для цих шкідливих звірків. Але проблема в тому, що я абсолютно не знаю, де її шукати. Може, хтось із вас уже стикався з такою ситуацією? Підкажіть, де найкраще пошукати отруту для щурів?

karasikДата: Пятница, 15.09.2023, 17:19 | Сообщение # 2
Статус: Offline
Звичайно, можу допомогти з порадою. Для початку, я рекомендую зазирнути на сайт і там вибрати отруту для гризунів https://nasekomym.net/uk/borotba-z-gr-zunam/ У мене був досвід використання цього сайту, і він дійсно виявився корисним. Там хороші ціни і величезний вибір товарів для боротьби з гризунами. Коли я дзвонив їм для консультації щодо вибору, мене проконсультували професійно і допомогли вибрати те, що мені потрібно. У підсумку, щури швидко зникли. Удачі з боротьбою проти щурів на дачі!

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Допоможіть знайти отруту для щурів, де подивитися?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: