Корабельный
портал korabley.net

Хлорування води в басейні

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Хлорування води в басейні
Хлорування води в басейні
PeterДата: Среда, 30.08.2023, 13:12 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Привіт усім! Мене цікавить питання про хлорування води в басейні. Якщо хочете поділитися досвідом, буду вдячний. Як часто потрібно проводити хлорування? Чи є якісь альтернативні методи очищення води? І наскільки безпечно користуватися басейном після хлорування? Чекаю на ваші поради!

karasikДата: Среда, 30.08.2023, 13:16 | Сообщение # 2
Привіт! Що стосується хлорування басейнів, то це дійсно важливий аспект догляду за водою. Зазвичай, рекомендується хлорувати басейн щотижня або при необхідності – коли рівень хлору знижується нижче встановленого нормативу.

PeterДата: Среда, 30.08.2023, 13:22 | Сообщение # 3
Цитата karasik ()
Привіт! Що стосується хлорування басейнів, то це дійсно важливий аспект догляду за водою. Зазвичай, рекомендується хлорувати басейн щотижня або при необхідності – коли рівень хлору знижується нижче встановленого нормативу.

Дякую за відповідь! Слухав про солеве хлорування, але не зовсім розумію, як воно працює. А чи може бути запах хлору дуже сильним після обробки басейну? Може, є якісь способи зменшити цей запах?

karasikДата: Среда, 30.08.2023, 13:27 | Сообщение # 4
Щодо запаху хлору, то він може з'явитися, якщо рівень хлору вищий за норму. Регулювання рівня хлору та pH води може допомогти уникнути цього. Також варто розглянути використання спеціальних продуктів для зменшення запаху хлору в басейні. Якщо цікавить деякий асортимент продуктів, можу порекомендувати онлайн магазин "Аквадоктор", де є все для догляду за басейнами, зокрема https://aquadoctor.ua/ua....r-c-60t хлор швидкої дії. До речі, дуже ефективний засіб, зверніть увагу. Там ви знайдете інформацію про всі можливі засоби, які можуть допомогти у вирішенні цього питання.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Хлорування води в басейні
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: