Цитата Peter (

)
У мене виникло питання щодо вибору хімії для басейну. Я тільки-но встановив свій перший басейн і не знаю, яку хімію використовувати. Чув, що це важливо для безпеки води та здоров'я плавців. Можливо, хтось підкаже, яку хімію краще вибрати і як її застосовувати? Я чесно кажучи, навіть не уявляю, з чого почати...
Якщо хочеш надійну та зручну опцію, рекомендую поглянути на каталог хімії для басейну https://aquapolis.ua/sredstv....ki.html від інтернет магазину “Aquapolis”. Вони пропонують різноманітні засоби для дезінфекції та обробки води. Зокрема, посилання на категорію таблеток для дезінфекції. Там є різні моделі, але важливо вибрати те, що підходить для розміру басейну.
Наприклад, модель AquaTab Clear – це таблетки з повільним розчиненням, що забезпечує постійну підтримку хлору у воді. Особливо це зручно для невеликих басейнів. До того ж, вони можуть використовуватися як у дозаторі поплавця, так і просто покласти в спеціальний відсік басейну. Отже, спробуй цю модель - вона справді полегшить тобі догляд за басейном та забезпечить чисту воду на довгий час.