Корабельный
портал korabley.net

Засоби від водоростей в басейні

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Засоби від водоростей в басейні
Засоби від водоростей в басейні
karasikДата: Воскресенье, 30.07.2023, 18:56 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Привіт! Мене турбує проблема з водоростями в моєму басейні. Намагався різними способами вирішити цю проблему, але нічого не допомагає на довгий термін. Можливо, ви можете порадити мені ефективний засіб від водоростей? Чув, що існують різні хімічні препарати, але боюсь пошкодити басейн або здоров'я своїх дітей. Можливо, є якісь безпечні альтернативи? Буду вдячний за будь-яку допомогу!

PeterДата: Воскресенье, 30.07.2023, 19:01 | Сообщение # 2
Привіт! Зрозуміло, що проблеми з водоростями можуть бути досить неприємними. Розумію вашу обуреність хімічними препаратами. Один із безпечних способів, який може вам допомогти, це використання водних фільтрів і системи циркуляції, яка знизить забруднення. Але ще є й інший ефективний засіб, про який можу вам розповісти.

karasikДата: Воскресенье, 30.07.2023, 19:07 | Сообщение # 3
Цитата Peter ()
Привіт! Зрозуміло, що проблеми з водоростями можуть бути досить неприємними. Розумію вашу обуреність хімічними препаратами. Один із безпечних способів, який може вам допомогти, це використання водних фільтрів і системи циркуляції, яка знизить забруднення. Але ще є й інший ефективний засіб, про який можу вам розповісти.

Дякую за відповідь! Так, моя система фільтрації досить добре працює, але, здається, з водоростями вона не впорається належним чином. Буду вдячний за додаткові поради щодо безпечних засобів від водоростей. Безпека моїх дітей - пріоритет.

PeterДата: Воскресенье, 30.07.2023, 19:14 | Сообщение # 4
Я б рекомендував спробувати альгіциди. Альгіциди - це хімічні засоби, які допомагають убезпечити басейн від росту водоростей, зберігаючи воду чистою і прозорою. Вони не тільки допоможуть позбутися від небажаного зеленого нальоту, але й перешкодять подальшому його росту.
При використанні альгіцидів важливо дотримуватися інструкцій виробника та дозування. Аквадоктор https://aquadoctor.ua/ua....icid-ua пропонує різні типи альгіцидів, включаючи натуральні варіанти, які менше впливають на хімічний баланс води. Перед застосуванням будь-яких засобів, рекомендується виміряти рівень pH води та звернутися за консультацією до фахівців, які працюють у магазині.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Засоби від водоростей в басейні
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: