Корабельный
портал korabley.net

Отримати статус УБД

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Отримати статус УБД
Отримати статус УБД
karasikДата: Пятница, 26.05.2023, 03:55 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Доброго дня! Я хотів би дізнатися, як отримати статус УБД (учасника бойових дій) в Україні. Я маю деякий військові досвід та хотів би отримати відповідні пільги та підтримку. Які кроки потрібно зробити та які документи необхідно надати для отримання такого статусу? Дякую.

PeterДата: Пятница, 26.05.2023, 03:58 | Сообщение # 2
Привіт! Для отримання статусу УБД в Україні вам необхідно звернутися до відповідного органу соціального захисту населення. Ви повинні мати певний військовий досвід або бути учасником бойових дій. Найкращим варіантом є звернутися до військового комісаріату або органу соціального захисту ветеранів. Вони нададуть вам детальну інформацію щодо процедури та необхідних документів.

karasikДата: Пятница, 26.05.2023, 04:04 | Сообщение # 3
Цитата Peter ()
Привіт! Для отримання статусу УБД в Україні вам необхідно звернутися до відповідного органу соціального захисту населення. Ви повинні мати певний військовий досвід або бути учасником бойових дій. Найкращим варіантом є звернутися до військового комісаріату або органу соціального захисту ветеранів. Вони нададуть вам детальну інформацію щодо процедури та необхідних документів.

Дякую за відповідь! Я зрозумів, що потрібно звернутися до військового комісаріату або органу соціального захисту. Але чи є якісь особливі критерії чи вимоги, яким я повинен відповідати для отримання статусу УБД? Чи є певний перелік документів, які треба надати?

PeterДата: Пятница, 26.05.2023, 04:09 | Сообщение # 4
Звичайно, існують певні критерії та вимоги для отримання статусу УБД. Зазвичай це включає участь у бойових діях на території України або поза її межами, яка була підтверджена військовими документами або свідченнями. Також можуть мати значення тривалість військової служби та характер виконуваних обов'язків. Щодо документів та правильного оформлення статусу я б радив звернутись до юриста або хоча б до додатку "Консультант" https://consultant.net.ua/statti/otrimannya-statusu-ubd , де є багато інформації щодо питань оформлення статусу УБД, а також у них можна скористатись послугою юридичних консультацій онлайн, що може бути зручним у вашій ситуації.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Отримати статус УБД
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: