Корабельный
портал korabley.net

Холодильники у Львові - вибір

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Холодильники у Львові - вибір
Холодильники у Львові - вибір
karasikДата: Понедельник, 24.04.2023, 11:48 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Мені потрібен порада з вибору холодильника для нашої сім'ї. Ми - чотири людини, живемо разом і дуже важливо, щоб холодильник був не лише великим, але і функціональним. Який розмір краще обрати? Чи потрібно звернути увагу на енергоефективність та матеріал, з якого виготовлений холодильник?

PeterДата: Понедельник, 24.04.2023, 12:01 | Сообщение # 2
Якщо вам потрібен холодильник для сім'ї, то я б порекомендував обрати модель з двома камерами - холодильником та морозильною камерою. Також зверніть увагу на наявність полиць, які можна регулювати за висотою - це дозволить вам зручно складувати продукти різної форми та розміру. Не забувайте про те, що вибір холодильника залежить від розміру вашої кухні

karasikДата: Понедельник, 24.04.2023, 12:03 | Сообщение # 3
Та ось теж думав купувати холодильник із двома відділеннями, бо купуємо зазвичай багато продуктів у магазині. І я люблю щоб м'ясо лежало заморожене, тому що не дуже хочеться щодня ходити по магазинах.

PeterДата: Понедельник, 24.04.2023, 12:07 | Сообщение # 4
Та що тут казати - холодильник - це дуже важлива покупка для будь-якої сім'ї. Ще рекомендую звернути увагу на розмір холодильника та його бренд. Якщо ви хочете заощадити на електриці, краще обрати модель з класом енергоефективності А++ або вище. Щодо матеріалу - найкраще вибрати холодильник з нержавіючої сталі, бо цей матеріал є міцним і легким у догляді.
Якщо вам потрібен конкретний бренд, я можу порекомендувати модель від Samsung або LG - вони мають високу якість і довговічність. І звичайно від країни виробника, краще брати оригінальні холодильники. Подивіться в магазині Алло https://allo.ua/ua/l-viv/holodilniki/ холодильники у Львові там є у продажу і без проблем можна підібрати потрібний з доставкой до дому.

AnfferonДата: Понедельник, 10.07.2023, 15:46 | Сообщение # 5
Друзі, а може хтось знає, де можна хороші запчастини для хололодильників придбати?

DavikДата: Понедельник, 10.07.2023, 19:49 | Сообщение # 6
Я бачив запчастини для холодильника в магазині Майстер Плюс, тут багато всього можна знайти. Якщо ви збираєтесь ремонтувати свій холодильник, варто сюди заглянути. Скористайтесь пошуком на сайті, тут все зручно. Якщо виникнуть проблеми у підборі, консультуйтесь додатково, допоможуть вам та швидко відправлять замовлення.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Холодильники у Львові - вибір
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: