Peter | Дата: Пятница, 14.04.2023, 00:12 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Всім привіт! Хочу дружині подарувати електричну піч, вона давно її хотіла, ось я і вирішив зробити приємність, але не знаю яку краще обрати. Порадьте хто в них розуміється, яку краще піч придбати та в якому магазині.
|
|
| |
karasik | Дата: Пятница, 14.04.2023, 00:18 | Сообщение # 2 |
| Моя дружина дуже любить випікати, раніше користувалася піччю в газовій плиті, але потім мене вмовила, і я купив для неї електричну піч. Тепер в домі дуже часто смачна випічка, та і м'ясні страви в ній виходять дуже смачними.
|
|
| |
Peter | Дата: Пятница, 14.04.2023, 00:20 | Сообщение # 3 |
| Я вже переглянув декілька варіантів, але в них зовсім не розуміюсь. У дружини питати на пряму не хочу, тому що хочу зробити сюрприз. Якщо не секрет, яку саму електричну піч ти купував, та в якому магазині?
|
|
| |
karasik | Дата: Пятница, 14.04.2023, 00:28 | Сообщение # 4 |
| Мені було простіше, оскільки дружина сама обрала, а я лише оплатив. Купував я наскільки пам'ятаю електричну піч Tefal OF463830 https://allo.ua/ua/jelektricheskie-pechi/ в інтернет-магазині Алло.
Унікальність даної печі в, тому що, крім того, що в ній можна випікати ще є можливість готувати їжу, оскільки зверху є дві повноцінні конфорки. Одна з них більш потужна і, відповідно, має більший об'єм, що дозволить працювати з великим посудом і готувати для цілої родини. В ній є 5 режимів випікання: гриль, конвекція, випікання на рожні, спільні режими застосування конвекції і грилю. В магазині ти можеш розглянути ще дешевші варіанти без конфорок зверху.
|
|
| |