Корабельный
портал korabley.net

Потрібно купити смарт-годинник в Одесі

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Потрібно купити смарт-годинник в Одесі
Потрібно купити смарт-годинник в Одесі
PeterДата: Вторник, 28.03.2023, 07:44 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Хто може посовітувати, які зараз популярні смарт-годинники і де його купити в Одесі? Я думаю про купівлю смарт-годиника, але не знаю, на що звернути увагу та які функції повинні бути в них наявні.

MonikLosДата: Вторник, 28.03.2023, 07:45 | Сообщение # 2
Знаю, що зараз на ринку є багато різних моделей смарт-годинників з різними функціями та різними цінами. Які саме функції для вас найбільш важливі? Наприклад, важливо, щоб вони мали GPS-трекер, мікрофон та динаміки, або вам важливіші фітнес-функції, такі як вимірювання пульсу та кроків?

PeterДата: Вторник, 28.03.2023, 07:46 | Сообщение # 3
Вот як раз із-за того що смарт годинників дуже багато я заплутався і не знаю що мені придбати. Ви мені скажіть який варіант буде самим оптимальним, для мене ще дуже важно щоб дивайс стояв не дорожче за 5 тис.

karasikДата: Вторник, 28.03.2023, 07:49 | Сообщение # 4
Цитата Peter ()
Хто може посовітувати, які зараз популярні смарт-годинники і де його купити в Одесі? Я думаю про купівлю смарт-годиника, але не знаю, на що звернути увагу та які функції повинні бути в них наявні.

Я купував смарт-годинник в Одесі https://allo.ua/ua/odesa/smart-chasy/ на сайти алло, вибрав модель Amazfit GTS 4 mini midnight black яка має великий та яскравий екран, що дозволяє вам легко переглядати всі ваші статистики та інформацію. Вона має точні датчики для вимірювання пульсу та кроків, а також дозволяє вам відслідковувати ваші сонячні та їжеві пристрасті. Вона підключається до вашого смартфона, що дозволяє вам отримувати повідомлення та дзвінки безпосередньо на своїй годиннику.
Також вона має тривалий час роботи батареї, що дозволяє вам використовувати її без зарядки протягом багатьох днів.

SarinaДата: Пятница, 04.08.2023, 22:43 | Сообщение # 5
О, я якраз також шукаю собі хороший смартгодинник. Дякую, подивлюсь.

DavikДата: Суббота, 05.08.2023, 18:05 | Сообщение # 6
В Одесі смартгодинник можете підібрати в магазині Fopi, ось https://fopi.ua/ua/tehnika-garmin/smart-godynnyky-garmin дуже хороші від відомого бренду. А може ви такі годинники будете бачити вперше, то зверніть увагу на характеристики. Вони дуже круті. Та й ціна відповідна. Я хочу один з таких придбати, буду купувати його в кредит.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Потрібно купити смарт-годинник в Одесі
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: