Корабельный
портал korabley.net

Обладнання для якісного прибирання

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Обладнання для якісного прибирання
Обладнання для якісного прибирання
PeterДата: Понедельник, 20.02.2023, 18:02 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Всім привіт! Я проживаю в не маленькому будинку, тому його потрібно часто прибирати. Моя дружина прибирає його самостійно і наш пилосос не дуже гарно справляється з цим, хотілось би обладнання більш професійне. Порадьте магазин де його можна придбати.

karasikДата: Понедельник, 20.02.2023, 18:05 | Сообщение # 2
А чому ти не наймаєш клінінг для прибирання? Я не люблю самостійно прибирати, найняв людей, годину чи дві проходить, і мій будинок як нова копійка, чистота та порядок, до речі все прибирають саме професійним обладнанням.

PeterДата: Понедельник, 20.02.2023, 18:07 | Сообщение # 3
Я пропонував дружині, але вона не любить, щоб у нашому будинку прибирали чужі люди, любить це робити самостійно, та й час у неї на це є, вона не працює. Може порадиш саме магазин, де я зможу купити спеціальне обладнання для якісного прибирання?

karasikДата: Понедельник, 20.02.2023, 18:08 | Сообщение # 4
В інтернет-магазині Керхер-плюс https://karcher-plus.com.ua/ua/ ти зможеш знайти професійне обладнання, для будь-якого типу прибирання вдома і навіть для прибирання у дворі та миття автомобіля, тому більше не потрібно буде відвозити автомобіль в автомийку.

Вся техніка має гарантію, тому сам виробник упевнений у її якості, а якість німецька перевірена роками. Є можливість повернення протягом 14 днів після покупки, та після плата при отриманні замовлення. І якщо купуєш обладнання від 5000 гривень, його доставлять абсолютно безкоштовно.  У магазині тобі радо допоможуть вибрати все необхідне для прибирання, оскільки спеціалісти знають про дану техніку абсолютно все. Ціни дуже навіть лояльні та часто діють знижки та не маленькі. Тому за професійною технікою для прибирання, тільки сюди.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Обладнання для якісного прибирання
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: