Корабельный
портал korabley.net

Кухонні куточки !

Новые сообщения Участники Правила форума Поиск RSS
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Кухонні куточки !
Кухонні куточки !
PeterДата: Пятница, 17.02.2023, 15:36 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Порадьте розкладний кухонний куточок в стилі модерн довжиною 160.00 см, шириною 120.00 см, до 40 тис. грвиень, хочу купити красивий і якісний, тому буду дивитись на різні пропозиції.

karasikДата: Пятница, 17.02.2023, 15:37 | Сообщение # 2
Я рекомендую подивитися в меблевому салоні" Современник", вони мають великий вибір меблів в стилі модерн.Але є і інші стилі, які теж досить привабливі, вам слід повибирати в магазині.

PeterДата: Пятница, 17.02.2023, 15:38 | Сообщение # 3
Сестра купувала кухонний куточок в магазині "Домашній затишок", у них в асортименті є кілька моделей в стилі модерн, ціни від 25 до 40 тис. Але зараз він не працює, тому шукаю варіанти магазинів такоїж якості.

karasikДата: Пятница, 17.02.2023, 15:43 | Сообщение # 4
Цитата Peter ()
Сестра купувала кухонний куточок в магазині "Домашній затишок", у них в асортименті є кілька моделей в стилі модерн, ціни від 25 до 40 тис. Але зараз він не працює, тому шукаю варіанти магазинів такоїж якості.

Я б порекомендував би замовити кухонний куток розкладний тут https://mebel-24.com.ua/uk/kuhonue-ugolki/ тут хороший асортимент і провіренний магазин. Він має довжину 160 см, ширину 120 см і коштує приблизно 8 тис.
Модель виконана в стилі модерн, має яскравий дизайн, а також міцну раму з натурального дерева. Його зручно розкладати, щоб отримати більше місця для посадки.
Крім того, куточок оснащений механізмом, який запобігає затиск пальців, що робить його безпечним для дітей. Загалом, це якісна і красива меблі, яка прослужить вам багато років.

Форум моряков » Кают-компания » Курилка » Кухонні куточки !
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: