karasik | Дата: Четверг, 16.02.2023, 23:49 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Привіт всім! Хочу своїй дружині на її День народження подарувати красиву сукню, але поки не визначився яку. Дружина в мене має гарну фігуру, тому сукня потрібна така, щоб красиво це підкреслила. Порадьте мені варіанти суконь, та магазин де її можна вигідно купити.
|
|
| |
Peter | Дата: Пятница, 17.02.2023, 00:00 | Сообщение # 2 |
| А я думав тільки я дарую дружині плаття) Саме головне, що моя дружина завжди задоволена моїм вибором, навіть говорить що у мене дуже гарний смак. Можу тобі підказати магазин з сукнями українського виробництва, там дуже шикарний вибір і ціни хороші.
|
|
| |
karasik | Дата: Пятница, 17.02.2023, 00:03 | Сообщение # 3 |
| Було б дуже добре, бо я не дуже орієнтуюсь в інтернет-магазинах з жіночим одягом, а хочеться купувати саме в перевірених місцях, щоб не було неприємних сюрпризів. В мене був такий неприємний досвід.
|
|
| |
Peter | Дата: Пятница, 17.02.2023, 00:12 | Сообщение # 4 |
| Я купую тільки в перевірених магазинах, і одним з них являється інтернет-магазин Кенді Стайл https://candy-style.com.ua/ua в якому так багато суконь, що є з чого обирати. Ти тільки уяви собі 1000 моделей суконь, і всі вони якісні та красиві. І головне це наш український виробник, купуючи в них ти підтримаєш український бізнес.
Порадити можу звернути увагу на коктейльне плаття з оксамиту з фігурним декольте, яке дуже гарно сидить по фігурі, і його можна носити як повсякденному житті, так і для особливих приводів. Відсилають замовлення швидко, оплата при отримані, тому немає ніяких ризиків. Також якщо не підійде, наприклад розмір, можна без проблем обміняти.
|
|
| |
linalina | Дата: Четверг, 30.03.2023, 20:31 | Сообщение # 5 |
| Порадьте, де купити сукню у Чернівцях?
|
|
| |
loginzik | Дата: Четверг, 30.03.2023, 20:39 | Сообщение # 6 |
| Мені подобається Гіпюр, тому раджу саме тут купити сукню у Чернівцях https://gepur.com/uk/catalog/platya?page=3 тут чудовий асортимент та ціни дуже приємні. Сукні виконані із якісної тканини, добре сідають на фігуру. Ви можете ознайомитися з моделями на сайті та легко підібрати розмір для себе.
|
|
| |