Peter | Дата: Понедельник, 19.12.2022, 20:25 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Доброго вечора. Друзі, маю до вас велике прохання. Хочу купити собі нову ігрову мишу. Але не знаю до якого магазину краще звернутися. Порадьте мені щось, будь-ласка. Буду вам вдячний.
|
|
| |
karasik | Дата: Понедельник, 19.12.2022, 20:27 | Сообщение # 2 |
| Привіт. Я вам можу порадити один чудовий інтернет-магазин товарів для геймерів, де я декілька місяців теж купив собі нову ігрову мишку. Якщо вас це зацікавило, звертайтесь. З радістю допоможу.
|
|
| |
Peter | Дата: Понедельник, 19.12.2022, 20:28 | Сообщение # 3 |
| Мене ваша пропозиція зацікавила і я нею неодмінно скористаюся. Підкажіть в якому інтернет-магазині ви купували? І ще маю одне прохання. Так як у мене немає досвіду в таких покупках, порадьте до якої мишки варто придивитися?
|
|
| |
karasik | Дата: Понедельник, 19.12.2022, 20:34 | Сообщение # 4 |
| Раджу вам купувати ігрові миші https://www.3ona51.com/ua/gaming-mouses/ тут. Це мій улюблений інтернет-магазин з якісними товарами для геймерів. У них завжди помірні ціни. Все, що у мене є вдома для ігор, я купував саме в ньому. Щодо вашого прохання, можу вам порадити мишку Razer Viper Ultimate & Mouse Dock. Вона має оптичний тип сенсору, дуже зручна. Також є мультикольорове підсвічування та 8 кнопок, які розміщені дуже зручно. Окрім цієї мишки нп сайті магазину є і інші чудови пропозиції. Вибір просто величезний. Вдалої покупки.
|
|
| |