Peter | Дата: Пятница, 11.11.2022, 18:50 | Сообщение # 1 |
Статус: Offline
| Купив автомобіль, а акумулятор дивлюся зовсім не тримає. І як на зло моє зарядне пристрій для акумулятора зламалося. Підкажіть де у Вінниці пуско-зірочний пристрій для акумулятора можна купити?
|
|
| |
karasik | Дата: Пятница, 11.11.2022, 19:24 | Сообщение # 2 |
| Звісно, що необхідно мати пуско-зарядний пристрій під рукою дома. Адже навіть новий акумулятор в автомобілі треба час від часу заряджати. А вже той який працював тривалий час зарядки потребувати буде дуже часто.
|
|
| |
Peter | Дата: Пятница, 11.11.2022, 19:34 | Сообщение # 3 |
| Ось ще б знати, яку зарядку вибрати, щоб швидко і без проблем заряджати акумулятор автомобіля.
|
|
| |
karasik | Дата: Пятница, 11.11.2022, 19:46 | Сообщение # 4 |
| Так вибрати пуско-зарядні пристрої у Вінниці просто, адже в каталозі магазину Алло https://allo.ua/ua....jatorov представлені різні моделі. Я у цьому магазині і купував такий пристрій. Акумулятор у мене новий, змінював нещодавно в автомобілі, але таким пристроєм користуюся. Адже якщо в авто не їздити, акумулятор вимагає підзарядки. І це відомо всім автолюбителям. Я замовив Пусковий пристрій 4smarts Jump Starter Power Bank Ignition 13800mAh with Torch black/red, він ще поєднує функції мультиплатформеного паувербанку і простого, але яскравого ліхтарику. За його допомогою можна заряджати аккумулятор не тільки в автомобілі, але і в косарці, бензопилу, а також безліч господарських приладів.
|
|
| |